ERVARINGEN VAN ANDEREN 

VEELGESTELDE VRAGEN        AFSPRAAK MAKEN                   

foto tarieven

Praktijkinformatie

Praktijk Metafoor is een praktijk voor integrale psychosociale therapie, hypnotherapie en coaching en heeft als thuisbasis een praktijkruimte aan huis , aan de Timmermeesterslaan 4 in Zwolle. 

De praktijkruimte bevindt zich op de 2e verdieping. De praktijk is goed bereikbaar zowel met de auto als met de fiets. Er is in de buurt voldoende gratis parkeermogelijkheid. Ook met OV is de praktijk goed bereikbaar. De dichtst bijzijnde bushalte (Nieuwe Deventerweg) is 4 minuten lopen.

CORONA UPDATE: De praktijk is open!.
Ik hou me aan de richtlijnen van het RIVM en de koepelorganisatie RBCZ. Naast live sessies blijven sessies via videobellen mogelijk. 

Ik wil je vragen om als jij of een van jouw huisgenoten Corona-gerelateerde klachten heeft niet naar de praktijk te komen maar de sessie om te zetten naar beeldbellen. 

Tarieven

Kennismaking (telefonisch of 20 minuten gesprek): gratis
Per 01-01-2021 geldt voor een intake een tarief van 125 euro. Het tarief voor een vervolgconsult is 95 euro.

Een regulier onsult duurt maximaal 75 minuten.
Als de kosten een drempel zijn dan is het mogelijk om afspraken van 60 minuten af te spreken. Tarief hiervoor is 75 euro.

Praktijkvoorwaarden
Lees hier mijn praktijkvoorwaarden en hoe ik met privacygevoelige informatie omga.

Vergoeding
Mijn sessies worden (deels) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Tot welk bedrag de sessies vergoed worden hangt af van het  aanvullende pakket wat jij hebt gekozen. Je kunt het beste even bij jouw verzekering navragen wat dit voor jou inhoudt. Vaak is dit € 45 per dag tot een bepaald maximum. Via https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie kun je een indicatie krijgen van wat jouw zorgverzekering vergoed.  Voor de zekerheid kun je het altijd even navragen bij jouw zorgverzekering.

Betaling en annulering van een afspraak
De sessies worden na afloop afgerekend. Je krijgt achteraf een factuur toegestuurd. Je kunt deze via IDEAL te betalen. Je krijgt hiervoor via de bijbehorende e-mail een betaallink toegestuurd. 

Annulering van een afspraak graag minimaal 24 uur van te voren. Hou er rekening mee dat ik, indien er geen sprake is van overmacht, de gereserveerde tijd kan factureren.

Sessies via Skype of videobellen

Sessies via Skype of via videobellen blijken heel effectief en waardevol.  
Zeker in deze tijd met COVID-19 is het  fijn dat als jij (of ik) lichte klachten hebben eventueel geplande sessies tocht doorgang kunnen vinden. Alles wat jij nodig hebt is een goede internetverbinding, een laptop, tablet of telefoon en misschien een koptelefoontje.  Ook is het fijn als je een ruimte hebt waar je ongestoord ontspannen kan zitten of liggen terwijl we via beeld en geluid contact hebben. Enige ervaring met hypnotherapie en trance is fijn maar niet noodzakelijk.