ERVARINGEN VAN ANDEREN 

VEELGESTELDE VRAGEN        AFSPRAAK MAKEN                   

foto tarieven

Ervaringen

Feedback van Wies

Na drie behandelsessies over verwerking van geboorte van haar dochter die ze als traumatisch heeft ervaren, geeft ze aan (januari 2019):

Weet je wat bijzonder is? We hebben nu drie sessies gehad en ik voel me zo veel rustiger. Ik kan nu over dat wat gebeurd is praten zonder emotioneel te worden en het voelt alsof er meer ruimte is gekomen in mezelf. Het is alsof er een last van mijn schouders is gevallen.

Berichtje van Willem

Hij stuurde dit naar aanleiding van een sessie tijdens zijn slaaptraject.

Goh man, ik voelde me stukken beter vandaag. als die onzekerheid enzo waren er wel maar het was net alsof ik meer in een soort onderliggende rust verankerd was. Ik doe graag (als jij dat wil natuurlijk) nog eens van dat soort sessies bij jou!

Ervaring van Paula

Ze schrijft dit naar aanleiding van een kennismakingssessie. Paula heeft al meerdere hulpverleners gehad.

Je straalt vertrouwen uit omdat je steeds steeds heel consistent en rustig blijft. Fijn dat je me aanvoelt en je werkwijze afstemt op mij en op wat ik nodig heb. Je werkt niet met strakke protocollen maar je weet wel wat je doet. Je straalt rust uit, het beeld van een rots in de branding komt in me op.

Ervaring van Natasja

Zij heeft 5 sessies gevolgd in verband met chronische in- en doorslaapproblemen.

Ik ben heel blij dat ik bij Nathalie geweest ben. De sessies hebben er echt toe bijgedragen dat ik nu beter slaap en dat ik meer rust en meer stevigheid in mezelf voel. Ik heb het als heel prettig ervaren dat Nathalie niet vast zit aan protocollen of vaste methodes. Ze doet wat nodig is en dat is fijn.