ERVARINGEN VAN ANDEREN 

VEELGESTELDE VRAGEN        AFSPRAAK MAKEN                   

foto overmij

De therapeut

Als je besluit hulp en ondersteuning te zoeken bij de klachten waar jij tegenaan loopt, is het fijn om te weten met wie je te maken krijgt. Daarom hier een korte introductie van mezelf.

Ik ben Nathalie van Koesveld. Ik woon samen met mijn man en twee pubers, die inmiddels 17 en 21 zijn. Ik werk al een aantal jaren als zelfstandig coach en therapeut in mijn andere praktijk PUUR|EAC waar ik (trauma)therapie met behulp van paarden geef aan mensen met angsten en/of verminderd basisvertrouwen. In mijn opleiding tot psychosociaal therapeut ben ik in aanraking gekomen met Moderne Hypnotherapie. Ik bereik daar zulke mooie resultaten mee dat ik me daar verder in ben gaan ontwikkelen. In april 2019 heb ik besloten om mijn dienstverlening te verbreden heb ben ik gestart met Praktijk Metafoor. 

Ik heb me gespecialiseerd in het behandelen van insomnie (chronische in- en doorslaapproblemen) met behulp van hypniotherapie.

DSC02458 profielAls therapeut ben ik TOEGANKELIJK, BETROKKEN, ZORGVULDIG en CREATIEF. Mijn betrokkenheid uit zich in het feit dat ik ook tussen de sessies door tijd voor je maak voor even een belletje of een berichtje als daar behoefte aan is. Voor de tijd dat wij samen op lopen ga ik verbinding met je aan. Dat vind ik belangrijk. Als therapeut ben ik echter ook SCHERP en als het nodig is CONFRONTEREND. Want alleen dan kan ik je echt helpen. Je hebt er namelijk niets aan als ik samen met jou 'om de pijn heen dans'. Daarnaast ben ik in mijn leven ook de nodige hobbels tegengekomen waardoor ik ook ervaringsdeskundig ben daardoor vanuit mijn eigen ervaring ook mee kan voelen met jou.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van behandeling van vroeg kinderlijk trauma, burn-out begeleiding, somberheidsklachten, angstklachten en slaapproblemen. Ook ben ik samenwerkingspartner in Centrum Buitengewoon in Wapenveld een praktijk waar reguliere zorg en complementaire zorg bij elkaar komen en elkaar versterken.

IMG 20190714 180318 klein
 
 Ik werk het grootste deel van de week in mijn praktijkruimte aan huis in Zwolle, waar ik op de tweede verdieping een heerlijke lichte en stille praktijkruimte heb. Daarnaast werk ik op de donderdagochtend ook in de binnenstad van Zwolle. Op 10 minuten lopen vanaf het NS station.