logometafoorMOB

HYPNOTHERAPIE

Heb jij lichamelijke of psychische klachten? En denk je dat dit symptomen zijn van iets dat op dieper niveau niet goed zit? Met hypnotherapie pakken we jouw klacht bij de kern aan. Met een lichte trance gaan we terug naar de oorsprong daarvan. Van daaruit onderzoeken we hoe we jouw klacht kunnen oplossen.

EMDR

Heb je iets ingrijpends meegemaakt? Pieker je veel? Heb je last van angsten? Met EMDR-therapie help ik je blokkades op te ruimen. Je gaat met afstand en neutraler kijken naar de nare dingen die je hebt meegemaakt. Je angst wordt minder en belemmert je niet meer. Je ervaart meer rust en ruimte.

THERAPIE MET PAARDEN

Steeds meer mensen ervaren de kracht van therapie met paarden. Bijvoorbeeld als je niet goed in je vel zit en niet weet hoe dat komt. Als je angst of nervositeit voelt. Een burn-out hebt. Of vastloopt in werk of relatie. Met paardentherapie komen de onbewuste processen in beeld. Je leert andere keuzes te maken.

Waar kan ik bij helpen

Onderstaande lijst geeft een greep uit de klachten waarbij ik kan helpen:
  • Burn out of gevoel van overbelasting (ook preventief);
  • Spanningsklachten en stress;
  • Angsten (o.a.faalangst, sociale angst) en Fobieën 
  • Traumaverwerking en EMDR-therapie
  • Klachten die kunnen voortkomen vanuit hechtingstrauma (extreem wantrouwen, pleasegedrag, alsmaar zorgen voor een ander)
  • Onverklaarbare Lichamelijke Klachten
  • Lichamelijke klachten waarbij psychische component meespeelt
  • Laag zelfbeeld / negatief denken over jezelf
  • Eetproblematiek (mild maar zeer zelfondermijnend)
  • Ongrijpbare gevoelens van onvrede over wat je doet en wie je bent
Ik zet diverse methoden en technieken in om jou te helpen. Hierbij kun je denken aan psychosociale therapie (steunende gesprekken en ervaringsgerichte methoden), therapeutisch inzetten van hypnose en imaginatie, regressietherapie, systeemopstellingen en werken met het paard als co-therapeut, ademhalingstechnieken, delenwerk, aandachtsoefeningen, lichaamsgericht werken, EMDR en methoden vanuit de Cognitieve Gedragstherapie als exposure en imaginaire rescripting. 

patronen doorbreken

PRAKTIJK METAFOOR is een veelzijdige praktijk met ervaring op het gebied van trauma en trauma-gerelateerde klachten. 

Je kunt bij mij terecht als je worstelt met oude patronen waardoor je je leven (vaak onbewust) in dienst stelt van een ander en daardoor steeds aan jezelf voorbij gaat. Ergens zie je dat je vast loopt, je weet alleen niet hoe dat kan doorbreken.  Misschien merk je dat je lijf aan het protesteren is door allerlei lichamelijke klachten. Grenzen aangeven is moeilijk voor je. Zorgen voor jezelf ook.

Eigenlijk wil je: meer rust en zelfvertrouwen ervaren, je vrijer voelen, vaker durven kiezen voor jezelf. Zodat jij meer in je eigen spoor gaat lopen. Zonder angst of schuldgevoel. Je wil jezelf beter snappen en leren hoe je veerkrachtiger in het leven kan staan. 

Mijn praktijk in Zwolle staat voor kleinschaligheid, deskundigheid en eerlijk persoonlijk contact. Ik ben inventief in het vinden van de meest passende aanpak voor jou. 

Kijk gerust wat verder rond op mijn website om de zien wat voor mogelijkheden er zijn binnen mijn praktijk.

Wil je eerst afstemmen of heb je een vraag? Bel of mail me gewoon, dan denk ik met je mee. 

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk!

Nathalie van Koesveld

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Ook veel ervaring met online sessies.

Je kunt mij ook vinden op:
https://www.vind-een-therapeut.nl/
https://therapeutenkompas.nl/
https://therapeutvinden.com/

Een vrije zorgkeuze - RBCZ
Alle Hypnotherapeuten van Academie Hypnos
Zoeken op naam - NBVH (hypnotherapie.nl)

Wie zijn wij – Centrum Buitengewoon