ERVARINGEN VAN ANDEREN 

VEELGESTELDE VRAGEN        AFSPRAAK MAKEN                   

foto overig

Maatwerk Programma's

 • Programma ‘BETER SLAPEN’
  Voor iedereen die om wat voor reden dan ook (kwalitatief of kwantitatief) beter willen leren slapen.
 • Programma ‘JOUW ROUTE NAAR INNERLIJKE VRIJHEID’
  Als je relaties ingewikkeld vindt en regelmatig bij jezelf tegenkomt dat jij jezelf in relatie tot anderen minder waard vindt. Vaak gaat dit samen met een negatief zelfbeeld. Je herkent bij jezelf dat je als kind opgroeide in een ingewikkeld gezin omdat bijvoorbeeld je vader of moeder met zichzelf in de knoop zat, bovenmatig dronk of de ene keer lief was en de andere keer sloeg.
 •  ‘PRIK ANGST’
  Zeker in deze tijd met corona en het vooruitzicht dat iedereen die wil gevaccineerd kan gaan worden voor COVID-19 is het lastig als prikangst jou belemmert. Vermijding en er niet aan willen zijn strategieën  die op de loer liggen. 

  Ik help je jouw angst hanteerbaar te maken en ik leer je hoe jij ,ondanks alles wat moet gebeuren, toch ergens eigen regie kan voeren.  Op die manier kun je met meer rust en meer zelfvertrouwen je vaccinatie of je behandeling tegemoet zien. Ik maak in de behandeling gebruik van medische hypnose en  imaginatie oefeningen. 
         Dit traject is voor iedereen die bang is voor 'prikken'.

Voor alle programma’s geldt::
 • Ze worden per ‘pakket’ aangeboden. Dat wil zeggen dat je je steeds per bundel van 6 afspraken committeert.
 • Ieder programma kent zijn eigen ‘rode draad’. Dat wil zeggen dat ze qua opbouw in mijn ogen essentiële onderwerpen of thema’s in zich hebben om het gewenste doel te bereiken.
 • Ieder pakket bestaat uit een intake (90 min.) en 5 vervolgafspraken (60 min.)
 • Als tarief hanteer ik een uurtarief van 75 euro. 
 • Tijdens de 6e afspraak vind er ook een korte evaluatie plaats waarna het traject verlengd kan worden. In nader overleg bepalen we de beste vervolgroute voor jou.
 • Afspraken zijn in de eerste maand wekelijks daarna zal er gemiddeld 2 weken tussen zitten
Wil je inhoudelijk meer weten over een van de programma's? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend orienterend gesprek!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.